REGISTRUJ SE I OSTVARI 20% NA PRVU KUPOVINU!
Plaćanje pouzećem Sigurna kupovina Besplatna dostava za narudžbine preko 3.000,00 din 011/2461-138

Politika privatnosti i zaštita podataka

UVOD

Tokom korišćenja veb-sajta, www.polydor.rs može da sačuva određene informacije putem kolačića (''cookie'') na računar korisnika i time omogućava stranici da vam prikaže informacije koje su prilagođene Vašim potrebama. Pružajući informacije na ovom veb-sajtu, podrazumevamo da razumete i pristajete na uslove ove Politike privatnosti.

INFORMACIJE KOJE SE PRIKUPLJAJU

www.polydor.rs koristi kolačiće u svrhu oglašavanja svojih proizvoda. Lični podaci koje prikupljamo od posetilaca namenjeni su analizi poseta veb-sajtu i dobijanju informacija o interesovanjima posetilaca. Ovo nam pre svega služi kako bismo mogli da personalizujemo veb-sajt sa preporukama o proizvodima ili informacijama za koje verujemo da Vam mogu biti od interesa.

Informacije o Vašim interesovanjima mogu doći iz više izvora, uključujući Vaša pretraživanja i Vaše reakcije na on-line reklame.

KOLAČIĆ (COOKIE)

Kolačići omogućavaju internet stranici prepoznavanje interesovanja korisnika prema onome što je korisnik prilikom povratka na stranicu odabirao. Kolačići su male datoteke sačuvane na korisnikovom računaru koji mogu pomoći internet stranici da isporuči korisniku prilagođeniju uslugu – na primer, pamćenjem prethodnih kupovina.

Možemo pristupiti samo onim kolačićima koji su sačuvani u Vašem pretraživaču. Druge organizacije nemaju pristup kolačićima koje smo mi postavili.

SIGURNOST PODATAKA

Mi ćemo poštovati anonimnost i privatnost Vaših ličnih podataka. Jedini koji će imati pristup su naši zaposleni. Ovaj pristup je isključivo u svrhu našeg poslovanja, a ne u njihovu ličnu svrhu. Zaposleni pristupa ovim podacima i koristi ih u skladu sa našim instrukcijama, i pod obavezom čuvanja tajnosti i bezbednosti podataka.

Ukoliko ovaj veb-sajt bude prelazio pod novo vlasništvo, možemo ustupiti Vaše podatke novom vlasniku isključivo pod uslovima definisanim odredbama ove Politike privatnosti.

Iako, bez Vašeg prethodnog odobrenja, ne ustupamo Vaše identifikacione podatke trećem licu, ipak on može doći do Vaših podataka indirektno.

Pre nego što poverimo Vaše lične podatke trećem licu za njihove poslovne potrebe (kao što je npr. anketa), najpre ćemo zatražiti Vašu saglasnost, putem e-maila ili na drugi način.

U svim slučajevima, lični podaci posetilaca će biti zaštićeni kao tajni.

Za statističke izveštaje otkriva o informacije isključivo u anonimnoj formi.