POLYDOR - lider na polju distribucije Panini albuma i samolepljivih sličica, stranih i domaćih magazina!

Osnovne delatnosti kompanije su izdavaštvo, distribucija periodične štampe, samolepljivih sličica i albuma.


O nama

U aprilu 1992. godine osnovana je firma Polydor kao izdavačka kuća sa specifičnim izdanjima namenjenim deci. Sredinom devedesetih godina, uspostavlja se strateška saradnja sa najvećim svetskim izdavačem albuma i sličica Panini iz Italije. Pored albuma i sličica, Polydor se bavi uvozom dnevnih, nedeljnih i revijalnih izdanja sa preko četiri stotine naslova iz, gotovo, svih zemalja sveta. Koristeći razvijen sistem kiosk prodaje, vršimo generalnu distribuciju značajnog broja revija domaćih izdavača, knjiga, kao i drugih proizvoda koji su kompatibilni sa ovakvom vrstom prodaje. 

Detaljnije

L.O.L. SURPRISE!

L.O.L. SURPRISE!

   Dobrodošli u svet L. O. L. Surprise! lutkica.  Nova Panini kolekcija albuma i sličica koju karakterišu dva osnovna elementa: IZNENAĐENJE i KOLEKCIONARSTVO! U albumu se nalazi  200 sličica uključujući i Tots, Lil Sisters i Pets - svaka od njih sa svojim zanimljivim odevnim kombinacijama. Sada je iščekivanje otvaranja L. O. L. kugle izjednačeno sa otvaranjem kesice sličica - KOGA ćeš izvući? Album je podeljen u 3 Serije - popuni sve klubove: The Glitterati, Opposites, Glam i Hip Hop - svaka lutka ima svoje mesto u klubu!  

Pročitaj više
NBA 2018-2019 STICKER COLLECTION

NBA 2018-2019 STICKER COLLECTION

NBA Sticker Collection 2018-19 je pravi vodič za kompletno takmičenje NBA lige. Kolekcija sadrži: osvrt na najbolje delove iz prethodne sezone; predstavljanje  30 timova koji će biti podeljeni na dve konferencije u novoj sezoni. Posebne stranice su posvećene Ol-star vikendu, plej-ofu,  finalu sezone, kao i pobedniku - Golden Stejt Voriorsu. Album obuhvata i odeljak o poslednjoj fazi drafta i igračima koji će igrati u predstojećoj sezoni.   Poklon album 23. oktobra uz "Sportski žurnal"!

Pročitaj više
POKLON ALBUM

POKLON ALBUM "FIFA 365 2019"

Svim kolekcionarima u ponedeljak 24. septembra, uz kupljene Večernje novosti poklanjamo novi album "FIFA 365 - 2019"!

Pročitaj više
NOVA FIFA 365 2019!

NOVA FIFA 365 2019!

Počinjemo novu sezonu sa novom, zlatnom kolekcijom Panini FIFA 365 2019! Kolekcionari koji očekuju najbolji kvalitet albuma, sličica, zanimljiv sadržaj, kao i nagrade... i ove jeseni neće ostati razočarani. Uskoro na svim kioscima!  

Pročitaj više

Proizvodi

  Mnoge generacije su se radovale i odrastale uz naše albume i sličice. Polydor je nastojao da izdanja koja su objavljivana u našoj zemlji, budu ne samo zabavna, već i da imaju edukativni karakter, nastojeći da damo makar i mali doprinos pravilnom socio-psihološkom i kulturnom razvoju naše dece.

  Kada su časopisi i dnevna izdanja u pitanju, vodimo se idejom da čitaocima učinimo lako dostupnim njihova omiljena izdanja. Pored klasične prodaje, razvili smo sistem pretplate sa brojnim pogodnostima za ovakvu vrstu kupovine.


Detaljnije

Albumi i sličice

Polydor je ekskluzivni zastupnik i distributer za tržište Srbije i Crne Gore, najvećeg izdavača albuma i sličičica PANINI! Panini je osnovan od strane braće Panini 1961. godine u Modeni (Italija). Prva kolekcija koju su lansirali je bila posvećena fudbalu pod imenom „Calcatori“. Danas su njihovi proizvodi prisutni u 120 zemalja, a prosečna godišnja proizvodnja iznosi neverovatnih 6 milijardi sličica!

Detaljnije

Distribucija štampe

Naša firma se bavi i generalnom distribucijom periodične štampe domaćih i stranih izdavača. Snabdevamo kioske, prodavnice, benzinske pumpe na teritoriji cele Srbije. Od 2017. godine smo postali glavni distributeri stranih izdanja dnevnih novina i magazina, trenutno u svom asortimanu raspolažemo sa preko 400 naslova.

Detaljnije