The UEFA EURO 2020 Official PREVIEW Collection

The UEFA EURO 2020 Official PREVIEW Collection

6. Maj 2020.

Dragi kolekcionari,  UEFA Euro 2020™ prvenstvo zakazano za leto 2020. godine, kao što znamo, odloženo je. Ohrabreni zahtevima naših mnogobrojnih kolekcionara sa svih kontinenata, Panini nije u potpunosti odložio svoje izdavačke planove i projekte vezane za sportske događaje. Radujući se izdavanju zvanične kolekcije UEFA Euro 2020™ sledeće godine, kreirali smo poseban Preview Album sa samolepljivim sličicama, posvećen fudbalu.   Preview album sadrži 72 strana sa 528 sličica posvećenih predstavljanju reprezentativnih timova, kao i 16 timova koje očekuje održavanje odloženog plej ofa. Svakoj ekipi je posvećeno 26 sličica. Sličice štampane sa posebnim efektima na najsavremenijim materijalima posvećene su klupskim grbovima i kapitenima.

Pročitaj više
IZMENJENO RADNO VREME

IZMENJENO RADNO VREME

3. April 2020.

Dragi kolekcionari,Zbog trenutne situacije i uvedenog vanrednog stanja, Polydor će raditi ponedeljkom i petkom 09 do 14h. Sličice možete poručivati putem Pošte ili slanjem maila na našu adresu klub@polydor. co. rs

Pročitaj više
FROZEN II

FROZEN II

30. Januar 2020.

Drage kolekcionarke,Dugoočekivani Diznijev hit FROZEN je dobio svoj nastavak... Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva iz magične šume. Zajedno sa Anom, Olafom, Kristofom i Svenom će se upustiti u novu avanturu! Panini vam predstavlja novu kolekciju albuma i sličica FROZEN II... Istražite album posebnog formata, pronađite 72 specijalne sličice, spremili smo vam i posebnu nagradu! U prodaji na svim kioscima. https://www. polydor. rs/albumi-i-slicice/u-prodaji/zabava/panini-frozen-ii

Pročitaj više
OBAVEŠTENJE O NAGRADNOJ IGRI

OBAVEŠTENJE O NAGRADNOJ IGRI

22. Januar 2020.

Poštovani kolekcionari,Nagradnu igu SLOVO NA SLOVO završavamo u subotu, 01. 02. 2020. godine. Svi kolekcionari koji su do 01. 02. poslali poleđine sličica na našu adresu, dobiće šal na kućnu adresu.  

Pročitaj više
PANINI PREMIER LEAGUE 2020

PANINI PREMIER LEAGUE 2020

20. Januar 2020.

  Engleska Premijer liga je liga svetske klase, kao i nova kolekcija albuma i sličica Panini's Football 2020! Po prvi put, Panini vam sa ponosom predstavlja jedinu zvaničnu kolekciju koja sadrži svih 20 timova Premijer lige. U albumu je svakom klubu posvećeno po četiri stranice na kojima ćete pronaći razne informacije, statistike, i naravno, fantastične sličice igrača. Zavirite u posebne odeljke albuma "Premier League by Numbers" i "Premier League Elite"... i saznaćete sve što treba da znate o svojoj omiljenoj ligi.   Uskoro u prodaji!  

Pročitaj više
FROZEN II - Mega stick & color

FROZEN II - Mega stick & color

4. Decembar 2019.

Drage kolekcionarke,Dugoočekivani nastavak Zaleđenog kraljevstva je konačno stigao! Panini vam predstavlju bojanku sa stikerima FROZEN II. Ovo izdanje sadrži 24 stranice, koje možete da bojite i ukrašavate stikerima. Elza i Ana vas očekuju u novoj avanturi!

Pročitaj više
Monsters Mix 3D

Monsters Mix 3D

3. Decembar 2019.

Dragi kolekcionari,  Panini vam predstavlja novu kolekciju igračaka - Monsters Mix 3D! Priča: U kraljevstvu Tezu došlo je vreme za krunisanje novog kralja. U to ime, organizovan je zastrašujući turnir. Pobednik će biti novi vladar narednih 100 godina!   Tela igračaka čudovišta možete da kombinujete po svojoj želji kako bi stvorili najmoćnijeg ratnika. Kolekcija sadrži 16 figurica, podeljenih u četiri grupe: Mithos, Beast, Scary i Demon.

Pročitaj više
L.O.L. MAGNETIC CARDS!

L.O.L. MAGNETIC CARDS!

13. Novembar 2019.

Dragi kolekcionari,Predstavljamo Vam potpuno nov proizvod iz Paninieve fabrike dečije radosti! L. O. L. Surprise MAGNETIC CARDS! Frižider? Tabla? Hmm... toliko mesta za magnete! Rasporedite magnete svojih omiljenih L. O. L. likova. Svaka kesica sadrži tablu sa 15 magneta, plus 3 katre za crtanje, bojenje, mozganje...  Zavirite i iznenadite se! https://www. polydor. rs/albumi-i-slicice/u-prodaji/zabava/lol-surprise-budimo-prijatelji-kolekcija/lol-magneti

Pročitaj više
NBA 2019-20 STICKER COLLECTION

NBA 2019-20 STICKER COLLECTION

29. Oktobar 2019.

Dragi ljubitelji košarke,U prodaji je nova kolekcija albuma i sličica PANINI NBA 2019-20! Pronađite vaše omiljene NBA klubove i zvezde... Naši favoriti su Jokić, Bogdanović i Bjelica! Na svim kioscima!  

Pročitaj više